Login


Register | Recover Password
 

EJEN JUAL RUMAH TANAH @ PERUNDING HARTANAH BERDAFTAR (PROPERTY AGENT) MUADZAM SHAH


Siapa saya sebagai Ejen Jual Rumah Tanah @ Perunding Hartanah Berdaftar (Property Agent) MUADZAM SHAH.
Saya menawarkan Perkhidmatan Jual, Beli dan Sewa Rumah, Tanah & Kedai.
Ejen Jual Rumah Tanah @ Perunding Hartanah Berdaftar (Property Agent) MUADZAM SHAH (REN 25528).

PERHATIAN!


Adakah Anda Sedang Mencari Ejen Jual Rumah Tanah @ Perunding Hartanah Berdaftar MUADZAM SHAH?

Untuk Menguruskan Jual dan Beli Hartanah.

Jika YA, Teruskan Membaca.


Adakah Anda Mempunyai Masalah Seperti Di Bawah?


 1. Tidak tahu nilai pasaran terkini hartanah anda.
 2. Tidak tahu di mana untuk mengiklankan rumah anda.
 3. Pening dengan pembeli yang bermasalah.
 4. Buang masa dengan pembeli yang tidak serius.
 5. Nak beli rumah tetapi takut ditipu.
 6. Tidak tahu kelayakan pinjaman rumah.
 7. Takut deposit hangus bila pinjaman rumah gagal.

Sekiranya Anda Mempunyai Masalah Seperti Di Atas


BIAR SAYA BANTU ANDA


Tidak perlu pening kepala lagi kerana saya, EJEN JUAL RUMAH TANAH @ PERUNDING HARTANAH BERDAFTAR (PROPERTY AGENT) MUADZAM SHAH akan membantu anda untuk selesaikan permasalahan ini.


This image has an empty alt attribute; its file name is syazana_jaffary_perunding_hartanah-2-600x350.jpg
Syazana Jaffary, Ejen Jual Rumah Tanah @ Perunding Hartanah Berdaftar (Property Agent) MUADZAM SHAH (REN 25528).

Saya SYAZANA JAFFARY merupakan perunding hartanah EJEN JUAL RUMAH TANAH @ PERUNDING HARTANAH BERDAFTAR (PROPERTY AGENT) MUADZAM SHAH nombor pendaftaran REN 25528 dibawah Lembaga Penilai Pentaksir Ejen Hartanah (LPPEH) yang bernaung dengan Syarikat Legacy Real Property Sdn Bhd.

Merupakan pengendali cawangan Legacy Real Property Sdn Bhd di Kuantan dan telah melibatkan diri dalam bidang hartanah sejak awal tahun 2016 dan masih aktif sehingga sekarang.

Melalui pengalaman tersebut, saya telah terlibat dalam pelbagai ratusan urusan jual beli untuk tanah, lot banglo, semi-D, rumah teres setingkat, dua tingkat, apartment, kondominium, perumahan kos rendah, rumah kedai, pejabat, kilang dan lain-lain lagi.

Kawasan tumpuan saya lebih memfokuskan di sekitar Kuantan, Gambang, Pekan, Temerloh, Bentong, Raub, Kemaman, dan kami juga mempunyai rangkaian cawangan agensi di Shah Alam, Seri Kembangan, Ampang, Putrajaya, Seremban, Ipoh, Kuantan, Kuala Terengganu.

Sebagai seorang EJEN JUAL RUMAH TANAH @ PERUNDING HARTANAH BERDAFTAR (PROPERTY AGENT) MUADZAM SHAH, saya bersikap profesional dan beretika tertakluk pada akta dan undang-undang yang dikeluarkan oleh kerajaan dan pihak berkuasa.


KENAPA ANDA PERLU MELANTIK EJEN JUAL RUMAH TANAH @ PERUNDING HARTANAH BERDAFTAR (PROPERTY AGENT) MUADZAM SHAH UNTUK URUSKAN JUAL BELI RUMAH?


Pihak kami lebih mengetahui proses jual beli rumah berbanding anda. Proses jual beli rumah adalah penting dan perlu difahami oleh pemilik rumah dan juga pembeli. Sekiranya tersilap atau cuai, ianya akan memberi kesan kepada kedua-dua pihak.

Sekiranya anda ingin menjual atau membeli rumah tanpa menggunakan khidmat Ejen Jual Rumah Tanah @ Perunding Hartanah Berdaftar (Property Agent) MUADZAM SHAH, anda hendaklah mahir bagaimana prosedur jual beli itu berlaku.

Untuk menjimatkan masa anda, lantiklah Ejen Jual Rumah Tanah @ Perunding Hartanah Berdaftar (Property Agent) MUADZAM SHAH bagi membantu anda kerana anda boleh menjimatkan masa anda kerana saya yakin anda memerlukan lebih masa untuk urusan keluarga dan kerja hakiki anda.


PERANAN EJEN JUAL RUMAH TANAH @ PERUNDING HARTANAH BERDAFTAR (PROPERTY AGENT) MUADZAM SHAH


Ejen Jual Rumah Tanah @ Perunding Hartanah Berdaftar (Property Agent) MUADZAM SHAH adalah pemudahcara dan wakil kepada pihak pemilik dan pembeli dalam urusan jual beli sehingga semua urusan selesai. Urusan bank dan peguam pihak kami akan uruskan bagi pihak pemilik dan pembeli rumah.


KENAPA ANDA PERLU MELANTIK EJEN JUAL RUMAH TANAH @ PERUNDING HARTANAH BERDAFTAR (PROPERTY AGENT) MUADZAM SHAH?


 • Anda akan mendapat servis konsultasi mengikut standard yang telah ditentukan oleh LPPEH sebagai seorang Ejen Jual Rumah Tanah @ Perunding Hartanah Berdaftar (Property Agent) MUADZAM SHAH yang terlatih.
 • Gerak geri kerja seorang Ejen Jual Rumah Tanah @ Perunding Hartanah Berdaftar (Property Agent) MUADZAM SHAH sentiasa dipantau oleh LPPEH.
 • Penjualan hartanah anda akan diuruskan secara profesional dan kepentingan klien akan sentiasa dilindungi. Saya akan sentiasa memastikan hasrat anda untuk menjual rumah anda akan tercapai dan berjalan lancar.
 • Professional fi seorang Ejen Jual Rumah Tanah @ Perunding Hartanah Berdaftar (Property Agent) MUADZAM SHAH telah ditetapkan mengikut AKTA 242 iaitu 3.18% dari harga jualan (termasuk GST) atau lebih rendah.

APAKAH STRATEGI DAN TEKNIK YANG EJEN JUAL RUMAH TANAH @ PERUNDING HARTANAH BERDAFTAR (PROPERTY AGENT) MUADZAM SHAH GUNA BAGI MEMASTIKAN RUMAH ANDA BERJAYA DIJUAL?


 • Ejen Jual Rumah Tanah @ Perunding Hartanah Berdaftar (Property Agent) MUADZAM SHAH akan melakukan kajian pasaran sebelum mengiklankan hartanah anda. Menyemak nilai pasaran dengan pihak jurunilai dan harga permintaan semasa.
 • Ejen Jual Rumah Tanah @ Perunding Hartanah Berdaftar (Property Agent) MUADZAM SHAH akan memastikan hartanah yang diiklankan kekal kompetitif dan boleh bersaing dengan hartanah lain yang berhampiran.
 • Ejen Jual Rumah Tanah @ Perunding Hartanah Berdaftar (Property Agent) MUADZAM SHAH akan mengiklankan hartanah tuan di semua saluran dan medium menjual berbayar yang premium dan popular.
 • Ejen Jual Rumah Tanah @ Perunding Hartanah Berdaftar (Property Agent) MUADZAM SHAH juga mempunyai hubungan rapat dengan pegawai-pegawai bank, peguam, jurunilai bagi tujuan melancarkan urusan penjualan hartanah anda.

SEBAHAGIAN HARTANAH YANG TELAH DIJUAL


Sebahagian dari hartanah yang pernah dijual oleh Syazana Jaffary, Ejen Jual Rumah Tanah @ Perunding Hartanah Berdaftar (Property Agent) MUADZAM SHAH

SEBAHAGIAN PERJUMPAAN DENGAN KLIEN

Sebahagian dari perjumpaan dengan pemilik rumah dan pembeli.

NAK SAYA BANTU ANDA?


>>> Klik WhatsApp Saya <<<

Ejen Jual Rumah Tanah @ Perunding Hartanah Berdaftar (Property Agent) MUADZAM SHAH.

SYAZANA JAFFARY
REN 25528
Head of Agency (HOA)
LEGACY REAL PROPERTY SDN BHD
CAWANGAN KUANTAN
WHATSAPP/CALL
010-2293756

>>> SENARAI HARTANAH SAYA <<<

Follow saya di Facebook:
Meletop Properties
Ejen Hartanah Berdaftar Kuantan – Pahang