Login


Register | Recover Password
 

EJEN JUAL RUMAH TANAH @ PERUNDING HARTANAH BERDAFTAR (PROPERTY AGENT) GEBENG


Menawarkan Perkhidmatan Jual, Beli dan Sewa Rumah, Tanah & Kedai
Perunding Hartanah Berdaftar Gebeng Pahang

PERHATIAN!


Adakah Anda Sedang Mencari Perunding Hartanah Berdaftar di Gebeng Pahang?

Untuk Menguruskan Jual dan Beli Hartanah Sekitar Pahang

Jika YA, Teruskan Membaca


Adakah Anda Mempunyai Masalah Seperti Di Bawah?


 1. Tak tahu nilai pasaran terkini.
 2. Tak tahu di mana boleh iklankan rumah anda.
 3. Pening dengan pembeli yang bermasalah.
 4. Buang masa dengan karenah pembeli tak serius.
 5. Nak beli rumah takut ditipu.
 6. Tak tahu kelayakkan pinjaman.
 7. Takut deposit hangus bila pinjaman gagal.

Jika Anda Ada Masalah Seperti Di Atas

BIAR SAYA BANTU ANDA


Anda tidak perlu pening lagi kerana saya sebagai PERUNDING HARTANAH BERDAFTAR GEBENG akan bantu selesaikan masalah ini.


Saya merupakan Ejen Hartanah berdaftar di LPPEH dengan Syarikat Legacy Real Property Sdn Bhd lesen REN25528 berkepakaran menguruskan jualan, belian dan sewaan hartanah jenis rumah, tanah, kedai dan kilang di Kuantan, Gebeng, Gambang, Pekan, Temerloh, Bentong, Raub hingga ke Kemaman.


KENAPA PERLU MELANTIK PERUNDING HARTANAH BERDAFTAR UNTUK URUSAN JUAL BELI RUMAH?


Proses jual rumah atau beli rumah adalah proses yang penting yang perlu difahami oleh pemilik rumah dan juga pembeli. Sekiranya tersilap atau cuai, ianya akan memberi kesan yang sangat besar kepada pemilik mahupun pembeli.

Jika anda ingin menjual rumah atau membeli tanpa guna perunding hartanah berdaftar Gebeng, anda perlulah tahu bagaimana prosedur jual beli berlaku.

Bagi menjimatkan masa anda, lantiklah perunding hartanah berdaftar Gebeng untuk membantu kerana anda tidak perlu belajar tentang proses jual beli yang rumit serta memberi anda masa lebih untuk urusan keluarga dan kerja hakiki anda.


PERANAN PERUNDING HARTANAH BERDAFTAR


Perunding Hartanah Berdaftar Gebeng berperanan sebagai pemudahcara dan wakil kepada pihak pemilik dan pembeli dalam urusan jual beli sehingga semua urusan selesai.

Ini akan membantu menjimatkan masa serta memudahkan urusan anda sekiranya ingin menjual ataupun membeli rumah.


PENGENALAN DIRI SAYA SELAKU PERUNDING HARTANAH BERDAFTAR


Syazana Jaffary, Perunding Hartanah Berdaftar (REN 25528)

Saya Nurrul Syazana bt Md Jaffary atau dikenali sebagai Nana Syzna Jaffary.

Saya merupakan seorang Perunding Hartanah berdaftar Gebeng (Ejen Hartanah Pahang) yang bernaung di bawah syarikat Legacy Real Property Sdn Bhd sebagai Ketua cawangan Legacy Kuantan. Telah terlibat dalam bidang hartanah sejak awal tahun 2016 sehingga sekarang.

Dari pengalaman tersebut, saya telah terlibat dengan segala jenis hartanah iaitu tanah, lot banglo, rumah teres setingkat atau dua tingkat, apartment, kondominium, perumahan kos rendah, rumah kedai, pejabat dan lain-lain lagi yang berkaitan.

Sebagai seorang Perunding Hartanah Berdaftar (Ejen Hartanah Berdaftar), saya bersikap profesional dan tertakluk pada akta dan undang-undang yang dikeluarkan oleh kerajaan dan dipantau oleh Lembaga Penilai, Pentaksir, Ejen Harta Tanah & Pengurus Harta (LPPEH).


KENAPA ANDA PERLU MELANTIK PERUNDING HARTANAH BERDAFTAR?


 • Anda akan mendapat servis konsultasi mengikut standard yang telah ditentukan oleh LPPEH sebagai seorang ejen hartanah berdaftar dan terlatih. Ini kerana seorang ejen hartanah berdaftar akan sentiasa dipantau oleh LPPEH.
 • Penjualan hartanah anda akan diuruskan secara profesional dan kepentingan klien akan sentiasa dilindungi. Saya akan sentiasa memastikan hasrat anda untuk menjual rumah anda akan tercapai dan berjalan lancar.

APAKAH STRATEGI DAN TEKNIK YANG SAYA GUNAKAN UNTUK MEMASTIKAN RUMAH ANDA BERJAYA DIJUAL?

 • Kami Perunding Hartanah Berdaftar Gebeng Pahang akan melakukan kajian pasaran sebelum mengiklan hartanah anda. Semak nilai pasaran dan harga permintaan semasa. Ejen hartanah akan memastikan hartanah yang diiklankan kekal kompetitif dan boleh bersaing dengan hartanah lain yang berhampiran.
 • Kami Perunding Hartanah Berdaftar Gebeng Pahang akan mengiklankan hartanah tuan di semua saluran dan medium menjual berbayar dan secara premium dan popular.
 • Sebagai Perunding Hartanah Berdaftar Gebeng Pahang, kami mempunyai hubungan baik dengan pegawai bank, peguam, jurunilai bagi tujuan melancarkan urusan penjualan hartanah anda.

NAK SAYA BANTU ANDA?


Jika Nak Saya Bantu Anda

>>> WhatsApp Saya <<<

SYAZANA JAFFARY
REN25528
Head of Agency (HOA)
LEGACY REAL PROPERTY SDN BHD
KUANTAN
WHATSAPP/CALL
010-2293756

>>> SENARAI HARTANAH SAYA <<<

Follow saya di Facebook:
Meletop Properties
Ejen Hartanah Berdaftar Kuantan – Pahang