UA-167354262-1

Login


Register | Recover Password
 

EJEN HARTANAH BERDAFTAR KUANTAN PAHANG

Syazana Jaffary (REN25528) merupakan Ejen Hartanah Berdaftar Kuantan Pahang yang aktif di Pahang dan Terengganu. Mempunyai pengalaman meluas dalam mengendalikan urusan jual beli hartanah dalam pasaran berbeza.

Kami menyediakan khidmat Ejen Hartanah Berdaftar sekitar Pahang dan Terengganu antaranya termasuklah di kawasan Kuantan, Bentong, Raub, Jengka, Pekan, Temerloh, Kemaman, Dungun, Kuala Terengganu dan lain-lain daerah.

Ramai pihak tidak tahu kewujudan Ejen Hartanah Berdaftar seperti kami dan tidak mengetahui prosedur yang sebenar berkaitan urusan jual beli hartanah, dan ramai yang tertipu dalam mengendalikan urusan jual beli hartanah.

Kami sangat menitikberatkan soal etika semasa berurusan. Kepercayaan pelanggan (pemilik dan pembeli) sentiasa menjadi keutamaan pihak kami sebagai Ejen Hartanah Berdaftar.

Jangan lupa subcribe dan tekan butang loceng channel ini untuk update video saya yang akan datang berkaitan Ejen Hartanah Berdaftar yang aktif di sekitar Pahang dan Terengganu.

Nantikan perkongsian dari saya yang seterusnya. Untuk mendapatkan senarai Ejen Hartanah Berdaftar yang aktif di sekitar Pahang dan Terengganu, boleh klik link berikut:

https://meletopproperties.com/

Sekiranya anda berminat untuk berurusan jual beli hartanah dengan Ejen Hartanah Berdaftar, boleh hubungi saya sepeti yang tertera di bawah:

HUBUNGI/WHATAPPS

SYAZANA JAFFARY
PEA 3771
010-229 3756
LEGACY REAL PROPERTY SDN. BHD.
HEAD OF BRANCH, KUANTAN

Print