UA-167354262-1

Login


Register | Recover Password
 

EJEN HARTANAH SHAH ALAMNAK JUAL RUMAH ATAU TANAH DI SHAH ALAM DENGAN CEPAT?


 1. Dapatkan info nilai rumah atau tanah di SHAH ALAM yang anda mahu jual, hanya penilai sahaja tahu mengenai harga pasaran terkini di kawasan tersebut.
 2. Dapatkan pembeli yang berkelayakan untuk menjimatkan masa anda, seeloknya pilih dulu yang betul berkemampuan dengan nilai rumah atau tanah di SHAH ALAM yang anda ingin jual.
 3. Dapatkan banker yang ‘power’ untuk menguruskan pinjaman ‘loan’ jika pembeli berniat menggunakan pinjaman bagi membeli rumah atau tanah tersebut.
 4. Dapatkan peguam yang memang pakar dalam urusan hartanah ini, sebabnya bukan semua peguam sedia ada yang mahir menguruskan pindahmilik rumah di SHAH ALAM.

NAMPAK MACAM MUDAHKAN? PERCAYALAH ANDA AKAN HADAPI ‘SAKIT KEPALA’ TANPA EJEN HARTANAH BERDAFTAR SHAH ALAM


“Sangat membuang masa saya! Ramai lagi yang nak.”

“Saya pernah uruskan sendiri rumah di Bentong, tapi pembeli tak tahu nak uruskan loan sendiri dan banyak membuang masa saya tunggu dia selesaikan urusan pinjaman dengan bank. Saya rasa sangat marah, sebab saya dah terlepas pembeli lain yang betul berminat dengan rumah di Bentong itu.”

 • Puan Zalina: Bentong, Pahang.

“Baru tahu rupanya sangat rumit sampai give up nak urus. Susah sangat.”

“Dulu pernah dapat orang nak beli rumah harta pusaka nenek di Kemaman, tapi kami sekeluarga tak tahu nak mulakan dari mana. Adik-beradik yang lain semua tak nak keluar duit untuk urusan. Akhirnya, urusan sampai sekarang tak selesai.”

 • Puan Nurul: Kemaman, Terengganu.

“ Menyesal tak cari awal untuk khidmat ejen hartanah berdaftar Kuantan! Nak nangis kena tipu hidup-hidup duit dengan broker HARAM.”

“Jujurnya saya tak tahu rupanya ada istilah yang berdaftar ini, dulu ada sorang ‘broker’ ini tipu kami hidup-hidup, dia caj pihak pembeli 5k, pihak penjual 5k juga, padahal rumah di Kuantan itu nak jual dalam 130k saja. Kami semua kena tanggung kos peguam yang ada disebabkan tambahan caj itu.”

 • Encik Kamarul: Kuantan, Pahang

NAK UBAT PENING KEPALA? LANTIK SAYA SEBAGAI EJEN HARTANAH BERDAFTAR SHAH ALAM UNTUK ‘SETTLE’ MASALAH ANDA


Anda akan mendapat servis konsultasi mengikut standard yang telah ditentukan oleh pihak Lembaga Penilai, Pentaksir, Ejen Hartanah (LPPEH) sebagai seorang ejen hartanah berdaftar yang terlatih.

Bagi kerjaya ini, pihak ejen hartanah akan diberikan latihan dari pihak agensi tersendiri dan proses jual beli rumah akan menjadi lebih mudah jika ejen hartanah yang dilantik merupakan orang yang mahir dan biasa dalam urusan hartanah ini.

Penjualan hartanah anda akan diuruskan secara professional dan kepentingan klien akan sentiasa dilindungi, servis terbaik yang kami sediakan!


KENAPA PERLU LANTIK SAYA SEBAGAI EJEN HARTANAH BERDAFTAR SHAH ALAM UNTUK URUSKAN JUAL BELI RUMAH ANDA?


SYAZANA JAFFARY merupakan seorang Perunding Hartanah Berdaftar SHAH ALAM (Ejen Hartanah Berdaftar dgn LPPEH) dan telah terlibat dalam bidang hartanah ini selama 5 tahun. Sepanjang tempoh ini, saya telah terlibat dengan pelbagai transaksi pindahmilik rumah subsale, korporat, jualan rumah baru dari pemaju dan merupakan seorang pelabur hartanah.

Merupakan perunding/ejen hartanah berdaftar SHAH ALAM yang berpengalaman dalam tiga pasaran lokasi yang berbeza iaitu Pahang, Terengganu dan Selangor. Merupakan ejen hartanah berdaftar SHAH ALAM yang bergerak aktif di kawasan sekitar.


TEKNIK SAYA SELAKU EJEN HARTANAH BERDAFTAR SHAH ALAM SANGAT BERKESAN


 1. Kami akan cadangkan harga yang mengikut ‘demand price’ semasa sahaja.
 2. Sediakan pelbagai medium pengiklanan supaya terjual cepat.
 3. Mempunyai jaringan besar ‘network agent’ iaitu ejen hartanah berdaftar yang lain dalam tiap-tiap jajahan.
 4. Pembeli akan ditapis (filter) terlebih dahulu untuk memastikan mempunyai kelayakan yang baik sebelum melihat rumah, tanah atau hartanah.

KONSULTASI PERCUMA JIKA ANDA GUNAKAN KHIDMAT SAYA SEBAGAI EJEN HARTANAH BERDAFTAR SHAH ALAM


Jika ada sebarang masalah dan masih keliru mengenai proses jual beli rumah, boleh dapatkan khidmat saya, Ejen Hartanah Berdaftar SHAH ALAM untuk selesaikan masalah anda.

Boleh hubungi nombor yang tertera dibawah untuk mendapatkan info yang lebih lanjut:

SYAZANA JAFFARY
REN25528
Head of Agency (HOA)
LEGACY REAL PROPERTY SDN BHD
KUANTAN
WHATSAPP/CALL
010-2293756

Print