UA-167354262-1

Login


Register | Recover Password
 

PERKARA WAJIB ANDA PERLU TAHU DALAM PROSES URUS JUAL BELI RUMAH


ANDA INGIN JUAL RUMAH DENGAN CEPAT?


  1. Lantik Perunding Hartanah Berdaftar untuk mendapatkan khidmat nasihat urusan jual beli rumah/tanah dan bukannya mendapatkan khidmat dari broker haram.
  2. Dapatkan info nilai rumah yang anda mahu jual, hanya penilai sahaja tahu mengenai harga pasaran terkini di kawasan tersebut.
  3. Dapatkan pembeli yang berkelayakan untuk menjimatkan masa anda, seeloknya pilih dulu yang betul berkemampuan dengan nilai rumah yang anda jual itu.
  4. Dapatkan banker yang ‘power’ untuk menguruskan pinjaman ‘loan’ jika pembeli berniat menggunakan pinjaman.
  5. Dapatkan peguam yang memang pakar dalam urusan hartanah ini, sebabnya bukan semua peguam sedia ada yang mahir menguruskan pindahmilik rumah.

NAMPAK MUDAH…? PERCAYALAH. ANDA AKAN HADAPI ‘SAKIT KEPALA’

Menyesal tak guna khidmat Perunding Hartanah Berdaftar T_T

“Sangat membuang masa saya! Ramai lagi yang nak.”
“Saya pernah uruskan sendiri rumah, tapi pembeli tak tahu nak uruskan loan sendiri dan banyak membuang masa saya tunggu dia selesaikan urusan pinjaman dengan bank. Saya rasa sangat marah, sebab saya dah terlepas pembeli lain yang betul berminat dengan rumah itu.” – Puan Zalina Bentong, Pahang.

“Baru tahu rupanya sangat rumit sampai give up nak urus. Susah sangat.”
“Dulu pernah dapat orang nak beli rumah harta pusaka nenek, tapi kami sekeluarga tak tahu nak mulakan dari mana. Adik-beradik lain semua tak nak keluar duit untuk urusan. Akhirnya, urusan sampai sekarang tak selesai.” – Puan Nurul Kemaman, Terengganu.

“Menyesal tak cari awal untuk khidmat ejen hartanah berdaftar! Nak nangis kena tipu hidup-hidup duit.”
“Jujurnya saya tak tahu rupanya ada istilah yang berdaftar ini, dulu ada sorang ‘broker’ ini tipu kami hidup-hidup, dia caj pihak pembeli 5k, pihak penjual 5k juga, padahal rumah nak jual itu baru 130k saja. Kami semua kena tanggung kos peguam yang ada disebabkan tambahan caj itu.” – Encik Kamarul; Kuantan, Pahang


NAK UBAT ‘PENING KEPALA’ LANTIK SAJA PERUNDING/EJEN HARTANAH BERDAFTAR BERI ‘SETTLE’ SEMUA

Agensi Hartanah Berdaftar

Anda akan mendapat servis konsultasi mengikut standard yang telah ditentukan oleh pihak Lembaga Penilai, Pentaksir, Ejen Hartanah (LPPEH) sebagai seorang ejen hartanah berdaftar dan terlatih.

Bagi kerjaya ini, pihak ejen hartanah akan diberikan latihan dari pihak agensi tersendiri dan proses jual beli rumah akan menjadi lebih mudah jika ejen hartanah yang dilantik merupakan orang yang mahir dan biasa dalam urusan hartanah ini.

Penjualan hartanah anda akan diuruskan secara professional dan kepentingan klien akan sentiasa dilindungi, servis terbaik yang kami sediakan!


KENAPA PERLU LANTIK SAYA SEBAGAI PERUNDING/EJEN HARTANAH BERDAFTAR UNTUK URUSKAN JUAL BELI RUMAH ANDA?


TOP PERFORMANCE BAGI TAHUN 2018 & 2019

SYAZANA JAFFARY merupakan seorang Perunding/Ejen Hartanah Berdaftar Kuantan Pahang dan telah terlibat dalam bidang hartanah ini selama 5 tahun.

Sepanjang tempoh ini, saya telah terlibat dengan pelbagai transaksi pindahmilik rumah subsale, korporat, jualan rumah baru dari pemaju dan merupakan seorang pelabur hartanah.

Merupakan seorang Perunding/Ejen Hartanah Berdaftar Kuantan yang berpengalaman dalam dua pasaran lokasi yang berbeza iaitu Pantai Timur dan Selangor. Merupakan Perunding/Ejen Hartanah Berdaftar Kuantan yang bergerak aktif di kawasan sekitar.


KENAPA TEKNIK SAYA SANGAT BERKESAN


  1. Kami akan mencadangkan harga yang mengikut ‘demand price’ semasa sahaja.
  2. Kami menyediakan pelbagai medium pengiklanan supaya hartanah anda terjual dengan cepat.
  3. Kami mempunyai jaringan besar dengan Perunding/Ejen Hartanah Berdaftar, bank-bank serta firma guaman dalam tiap-tiap jajahan di negeri Pahang, Terengganu, Selangor, Kuala Lumpur, Negeri Sembilan, Perak dan Kedah.
  4. Kami hanya akan membawa pembeli yang sudah ditapis kelayakan hartanah yang ingin dijual dan tidak akan membazirkan masa penjual.

KONSULTASI PERCUMA JIKA ANDA MENGGUNAKAN KHIDMAT SAYA

Tiada sebarang cas tersembunyi. Telus dalam khidmat nasihat yang diberikan.

Jika ada sebarang masalah dan masih keliru mengenai proses jual beli rumah, boleh dapatkan khidmat saya untuk selesaikan. Boleh hubungi segera jika mahu dapatkan lebih info.

TRUSTED PROPERTY NEGOTIATOR
PERUNDING JUAL BELI SEWA HARTANAH

Syazana Jaffary
REN25528
Head of Agency (HOA)

Legacy Real Property Sdn Bhd
Cawangan Kuantan
010-2293756
www.wasap.my/60102293756
FB : Nana Syzna Jaffary
Instagram : syznajaffary
FB Page : Meletop Properties
FB Page : Ejen Hartanah Berdaftar Kuantan – Pahang
Website : https://meletopproperties.com/