UA-167354262-1

Login


Register | Recover Password
 

PROJEK BALUK BARU KUANTAN


Siapa saya sebagai Ejen Jual Rumah Tanah @ Perunding Hartanah Berdaftar PERUMAHAN BALUK BARU FASA 1 / FASA 2 / FASA 3.
Saya menawarkan Perkhidmatan Jual, Beli dan Sewa Rumah, Tanah & Kedai.
Ejen Jual Rumah Tanah @ Perunding Hartanah Berdaftar PROJEK BALUK BARU KUANTAN (REN 25528).

PERHATIAN!


Adakah Anda Sedang Mencari Ejen Jual Rumah Tanah @ Perunding Hartanah Berdaftar di Pahang?

Untuk Menguruskan Jual dan Beli Hartanah Sekitar Pahang

Jika YA, Teruskan Membaca.


Adakah Anda Mempunyai Masalah Seperti Di Bawah?


 1. Tidak tahu nilai pasaran terkini hartanah anda.
 2. Tidak tahu di mana untuk mengiklankan rumah anda.
 3. Pening dengan pembeli yang bermasalah.
 4. Buang masa dengan pembeli yang tidak serius.
 5. Nak beli rumah tetapi takut ditipu.
 6. Tidak tahu kelayakan pinjaman rumah.
 7. Takut deposit hangus bila pinjaman rumah gagal.

Sekiranya Anda Mempunyai Masalah Seperti Di Atas


BIAR SAYA BANTU ANDA


Tidak perlu pening kepala lagi kerana saya, EJEN JUAL RUMAH TANAH @ PERUNDING HARTANAH BERDAFTAR PROJEK BALUK BARU KUANTAN FASA 1 / FASA 2 / FASA 3 akan membantu anda untuk selesaikan permasalahan ini.


This image has an empty alt attribute; its file name is syazana_jaffary_perunding_hartanah-2-600x350.jpg
Syazana Jaffary, Ejen Jual Rumah Tanah @ Perunding Hartanah Berdaftar PROJEK BALUK BARU KUANTAN FASA 1 / FASA 2 / FASA 3 (REN 25528)

Saya, Nurrul Syazana bt Md Jaffary atau dikenali sebagai Nana Syzna Jaffary. Nombor Perunding saya adalah REN 25528.

Saya merupakan seorang Ejen Jual Rumah Tanah @ Perunding Hartanah Berdaftar PERUMAHAN BALUK BARU FASA 1 / FASA 2 / FASA 3 di bawah LPPEH yang bernaung Syarikat Legacy Real Property Sdn Bhd.

Salah seorang Ketua cawangan Legacy Real Property Sdn Bhd di Kuantan. Saya telah terlibat di dalam bidang hartanah sejak awal tahun 2016 sehingga sekarang.

Dari pengalaman tersebut, saya telah terlibat dalam urusan jual beli untuk tanah, lot banglo, semi-D, rumah teres setingkat atau dua tingkat, apartment, kondominium, perumahan kos rendah, rumah kedai, pejabat, kilang dan lain-lain lagi.

Kawasan yang saya fokus penjualan adalah di sekitar Kuantan, Balok, Gebeng, Gambang, Pekan, Temerloh, Bentong, Raub sehingga ke Kemaman. Juga mempunyai rakan agensi di Selangor, Negeri Sembilan, Perak dan Terengganu.

Sebagai seorang Ejen Jual Rumah Tanah @ Perunding Hartanah Berdaftar PERUMAHAN BALUK BARU FASA 1 / FASA 2 / FASA 3, saya bersikap profesional dan tertakluk pada akta dan undang-undang yang dikeluarkan oleh kerajaan dan dipantau oleh Lembaga Penilai, Pentaksir, Ejen Harta Tanah & Pengurus Harta (LPPEH).


KENAPA ANDA PERLU MELANTIK EJEN JUAL RUMAH TANAH @ PERUNDING HARTANAH BERDAFTAR PERUMAHAN BALUK BARU FASA 1 / FASA 2 / FASA 3 UNTUK URUSKAN JUAL BELI RUMAH?


Pihak kami lebih mengetahui proses jual beli rumah berbanding anda. Proses jual beli rumah adalah penting dan perlu difahami oleh pemilik rumah dan juga pembeli. Sekiranya tersilap atau cuai, ianya akan memberi kesan kepada kedua-dua pihak.

Sekiranya anda ingin menjual atau membeli rumah tanpa menggunakan khidmat Ejen Jual Rumah Tanah @ Perunding Hartanah Berdaftar PERUMAHAN BALUK BARU FASA 1 / FASA 2 / FASA 3, anda hendaklah mahir bagaimana prosedur jual beli itu berlaku.

Untuk menjimatkan masa anda, lantiklah Ejen Jual Rumah Tanah @ Perunding Hartanah Berdaftar PERUMAHAN BALUK BARU FASA 1 / FASA 2 / FASA 3 bagi membantu anda kerana anda boleh menjimatkan masa anda kerana saya yakin anda memerlukan lebih masa untuk urusan keluarga dan kerja hakiki anda.


PERANAN EJEN JUAL RUMAH TANAH @ PERUNDING HARTANAH BERDAFTAR PERUMAHAN BALUK BARU FASA 1 / FASA 2 / FASA 3


Ejen Jual Rumah Tanah @ Perunding Hartanah Berdaftar PERUMAHAN BALUK BARU FASA 1 / FASA 2 / FASA 3 adalah pemudahcara dan wakil kepada pihak pemilik dan pembeli dalam urusan jual beli sehingga semua urusan selesai.

Urusan bank dan peguam pihak kami akan uruskan bagi pihak pemilik dan pembeli rumah.


KENAPA ANDA PERLU MELANTIK EJEN JUAL RUMAH TANAH @ PERUNDING HARTANAH BERDAFTAR PERUMAHAN BALUK BARU FASA 1 / FASA 2 / FASA 3?


 • Anda akan mendapat servis konsultasi mengikut standard yang telah ditentukan oleh LPPEH sebagai seorang Ejen Jual Rumah Tanah @ Perunding Hartanah Berdaftar PERUMAHAN BALUK BARU FASA 1 / FASA 2 / FASA 3 yang terlatih.
 • Gerak geri kerja seorang Ejen Jual Rumah Tanah @ Perunding Hartanah Berdaftar PERUMAHAN BALUK BARU FASA 1 / FASA 2 / FASA 3 sentiasa dipantau oleh LPPEH.
 • Penjualan hartanah anda akan diuruskan secara profesional dan kepentingan klien akan sentiasa dilindungi. Saya akan sentiasa memastikan hasrat anda untuk menjual rumah anda akan tercapai dan berjalan lancar.
 • Professional fi seorang Ejen Jual Rumah Tanah @ Perunding Hartanah Berdaftar PERUMAHAN BALUK BARU FASA 1 / FASA 2 / FASA 3 telah ditetapkan mengikut AKTA 242 iaitu 3.18% dari harga jualan (termasuk GST) atau lebih rendah.

APAKAH STRATEGI DAN TEKNIK YANG EJEN JUAL RUMAH TANAH @ PERUNDING HARTANAH BERDAFTAR PERUMAHAN BALUK BARU FASA 1 / FASA 2 / FASA 3 GUNA BAGI MEMASTIKAN RUMAH ANDA BERJAYA DIJUAL?


 • Ejen Jual Rumah Tanah @ Perunding Hartanah Berdaftar PERUMAHAN BALUK BARU FASA 1 / FASA 2 / FASA 3 akan melakukan kajian pasaran sebelum mengiklankan hartanah anda. Menyemak nilai pasaran dengan pihak jurunilai dan harga permintaan semasa.
 • Ejen Jual Rumah Tanah @ Perunding Hartanah Berdaftar PERUMAHAN BALUK BARU FASA 1 / FASA 2 / FASA 3 akan memastikan hartanah yang diiklankan kekal kompetitif dan boleh bersaing dengan hartanah lain yang berhampiran.
 • Ejen Jual Rumah Tanah @ Perunding Hartanah Berdaftar PERUMAHAN BALUK BARU FASA 1 / FASA 2 / FASA 3 akan mengiklankan hartanah tuan di semua saluran dan medium menjual berbayar yang premium dan popular.
 • Ejen Jual Rumah Tanah @ Perunding Hartanah Berdaftar PERUMAHAN BALUK BARU FASA 1 / FASA 2 / FASA 3 juga mempunyai hubungan rapat dengan pegawai-pegawai bank, peguam, jurunilai bagi tujuan melancarkan urusan penjualan hartanah anda.

SEBAHAGIAN HARTANAH YANG TELAH DIJUAL


Sebahagian dari hartanah yang pernah dijual oleh Syazana Jaffary, Ejen Jual Rumah Tanah @ Perunding Hartanah Berdaftar PERUMAHAN BALUK BARU FASA 1 / FASA 2 / FASA 3

SEBAHAGIAN PERJUMPAAN DENGAN KLIEN

Sebahagian dari perjumpaan dengan pemilik rumah dan pembeli.

NAK SAYA BANTU ANDA?


>>> Klik WhatsApp Saya <<<

Ejen Jual Rumah Tanah @ Perunding Hartanah Berdaftar PERUMAHAN BALUK BARU FASA 1 / FASA 2 / FASA 3

SYAZANA JAFFARY
REN 25528
Head of Agency (HOA)
LEGACY REAL PROPERTY SDN BHD
CAWANGAN KUANTAN
WHATSAPP/CALL
010-2293756

>>> SENARAI HARTANAH SAYA <<<

Follow saya di Facebook:
Meletop Properties
Ejen Hartanah Berdaftar Kuantan – Pahang